15 Eylül 2013 Pazar

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZIN GERÇEK YÜZÜ...

Gerçek Adı: Bilinmiyor.
Kod Adı: Kırmızı Başlıklı Kız
Fiziki Özellikleri: Masum, temiz yüzlü. Al yanaklı. Kırmızı başlıklı. Kolundan sepetini eksik etmez.
Suçu: Ormanda bulunan avcıyla bir olarak kurdun karnını yarıp taşla doldurmak.

Merhaba konsül üyeleri. Gördüğünüz gibi Kırmızı Başlıklı Kız kod adlı dişisel canlının suçu ninesini vahşi doğası gereği yiyen kurdu adalete teslim etmek yerine, ormanda yaşayan avcıyla bir olup zavallı kurdun karnını yarıp içini taşla doldurmak suretiyle sadist işkencelere tabii tutmaktır...
Söyler misiniz acaba, genç bir kızın o saatte ormanda işi ne olabilir? Bir kız neden sürekli kırmızı başlık takar? Tanınmaktan mı korkar? Yoksa... Yakalanmaktan mı?
Kırmızı Başlıklı Hanım bize bu soruların cevabını veremiyor işte! Çünkü kendisi koca bir yalancıdır! Gerçek ayrıntıda gizlidir dostlarım! Bakınız! Bu masum görünüşlü hanım, nineme yemek götürüyorum ayağına yatarak ormanda avcıyla gizli gizli buluşup aşk yaşamaktadır! Bu yasak aşka ormandaki evinin penceresinden şahit olan zavallı nine ise, bu ahlaksız çift tarafından hunharca katledilmiştir! Daha sonra ormanda yaşayan kurda zorla bayat nine eti yediren bu cani çift, suçu kurdun üstüne atarak ilahi adaletten kaçacaklarını sanmışlardır!
Görüyorsunuz ki merhum kurt tamamen suçsuz bir kurbandır!
Şimdi sözü yüce adalete bırakıyorum...

+ Öhöm... Yaz kızım! Türk Ceza Kanununun Masal Kahramanları ve Onların Gerçek Yüzleri maddesinin bilmem kaçıncı komik olmayan fıkrası gereğince  Kırmızı Başlıklı bayanın ve avcının ömür boyu hapsine karar verilmiştir! Ayrıca masum kurdun otopsiyle karnındaki taşların çıkarılmasına ve defnedilmesine karar verilmiştir!

5 yorum:

  1. anlatımınızın ne kadar farklı amabi o kadar da güzel :)

    YanıtlaSil
  2. bu güzel yorum için çok teşekkür ediyorum :) bloğuma hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil
  3. bu şarkıyı aklıma getirdiniz amaçsız çocuk tribi dinleyiniz;

    http://www.youtube.com/watch?v=mFj-oQQE5W4


    YanıtlaSil
  4. the animals :)) şarkı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzeldi :)

    YanıtlaSil